|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
A 2018. március 13-i Húsvéti Sajtótájékoztató anyagai az alábbi linkeken érhetők el:
Dr. Bognár Lajos – élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Földművelésügyi Minisztérium Gondolatok az élelmiszerlánc-biztonságról Dr. Szűcs István – tanszékvezető egyetemi docens, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Üzemtani és Vállalati Tervezés Tanszék A hazai sertéshúsfogyasztás helyzete és a sertéshús pozíciója a magyar gasztronómiában Éder Tamás - társadalmi elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége Remények és veszélyek a magyar sertéshúságazatban, avagy mi történt a húsiparban az elmúlt egy évben. A rendezvényről készült fotók itt érhetők el. HÚSSZÖVETSÉG TAGSÁG - BELÉPÉSI NYILATKOZAT
A belépési nyilatkozatot kérjük küldje el e-mail címünkre. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
COPYRIGHT 2009 © HÚSSZÖVETSÉG. MINDEN JOG FENNTARTVA. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft. |