|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dr. Nemes Imre – elnök, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
A sertéstermékpályát érintő állategészségügyi kihívások (ASP, AMR)
Dr. Jánosi Anna – tudományos főmunkatárs, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Sonkák és egyéb húskészítmények jelentősége a kiegyensúlyozott táplálkozásban
Éder Tamás - társadalmi elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége
Látjuk-e már a fényt az alagút végén a húsiparban? |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| COPYRIGHT 2009 © HÚSSZÖVETSÉG. MINDEN JOG FENNTARTVA. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||